Novosti

Priopćenje vezano uz poslovanje u situaciji pandemije koronavirusa COVID-19

Poštovani klijenti i partneri,

 

obavještavamo Vas da je Centar za mjerenja u okolišu d.o.o. prilagodio poslovanje uvjetima koje je nametnula epidemija virusa COVID-19. Prilagodba poslovanja obuhvaća primjenu preporuka i općih mjera zaštite Nacionalnog stožera civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva uprave i nadležnog Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

 

U postupku prilagodbe svojih aktivnosti Centar za mjerenja u okolišu d.o.o. je napravio izvanrednu analizu rizika i donio odgovarajuće odluke o aktivnostima za vrijeme epidemije COVID-19.

 

Centar za mjerenja u okolišu d.o.o. nastavlja s provedbom aktivnosti na uobičajen način bez prilagodbi usvojenih i akreditiranih metoda mjerenja, proračuna i procjene visokofrekvencijskih (VF) i niskofrekvencijskih (NF) elektromagnetskih polja.

 

Mjerenja će se provoditi dinamikom koju dopuštaju trenutne mjere ograničenja kretanja uz pribavljanje valjanih propusnica za zaposlenike koji provode mjerenja na terenu.

 

Pristup mjernim lokacijama koje trenutno neće biti dostupne koordinirati će se s klijentima i vlasnicima lokacija elektroničkim putem.

 

Centar za mjerenja u okolišu d.o.o. poduzeo je mjere prevencije i predostrožnosti te je omogućio rad od kuće svim zaposlenicima čija prisutnost u prostorijama tvrtke nije nužna.

 

U svrhu zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja drugih ljudi s kojima bi mogli doći u kontakt svi djelatnici za vrijeme rada u prostorima tvrtke Centar za mjerenja u okolišu d.o.o. i na terenu koriste preporučenu zaštitnu opremu i pridržavaju se ostalih preporučenih mjera zaštite Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

 

S poštovanjem,

Uprava tvrtke Centar za mjerenja u okolišu d.o.o.